Geilo - Et virkelig vinterparadis! 

Vinteren på Geilo er noe helt spesielt. Når det hvite gullet legger seg over Nasjonalparklandsbyen, får vi den lune, vakre og fine atmosfæren. Vinteren på Geilo er både snøsikker, og byr på aktiviteter for enhver. I våre to nasjonalparker finner du milevis med langrennsløyper i flott terreng, og i begge dalsider gir skibakkene deg utfordringer i alle kategorier. 

Opplev en vinterdag helt utenom det vanlige!

Nordlys over Geilo
Nordlys over Geilo

Vinteraktiviteter


ISFISKE MED GRILLING AV PINNEBRØD

Vi tar deg med på en unik villmarks-opplevelse på fjellet. Turen går på truger i lett terreng gjennom fantastisk fjellandskap på Ustaoset. 


 TRUGETUR MED BÅLKOS PÅ HØYFJELLET

Vi borrer hull i isen og tenner bål. Mens vi venter på storfangsten, nyter vi en hyggelig stund rundt bålet med varm drikke og hjemmelaget pinnebrød.  


BADSTUE & ISBADING PÅ USTAOSET

Det finnes ikke noe bedre enn å ta en varm badstue  og så nyte isbad i Ustevatn etter å ha vært ute en hel dag i vinterfjellet. 

Hallingskarvet i kveldssol
Hallingskarvet i kveldssol

Fart & Spenning


AKING I DAGALI FJELLPARK

I Dagali Fjellpark opplever du Norges lengste preparerte akebakke. Etter at du har tatt heisen opp, er det 1000 meter akebakke som venter. 


FATBIKE I VINTERLANDSKAP 

Bli med på en minnerik sykkeltur, der vi sykler innover høyfjellet. Lunsjen inntar vi utendørs, med medbragte godsaker i sekken. 


SKIDAG I GEILO SKISENTER

Nyt skidagen i Geilo Skisenter med vår guide som viser deg de kule bakkene, forteller historier og tar deg med i den beste varmestuen.   

Magiske Prestholtseter under Hallingskarvet
Magiske Prestholtseter under Hallingskarvet

Aktiviteter med dyr


HUNDEKJØRING

Hundekjøring er en fantastisk aktivitet der hele familie kan bli med. Sitt i sleden eller stå bak og føl samarbeidet med de flinke Alaska-huskyene. 


KANEFART

Kanefart er en utrolig koselig aktivitet for hele familien. Sett deg godt til rette i sleden og la deg forføre av vinter-landskapet på Geilo. 


LANGEDRAG NATURPARK

Langedrag gir deg en helt magisk dyre-opplevelse. Bli kjent med over 20 forskjellige arter, både husdyr, men også ville arter som lever i naturen.  

Vi gir deg Lokalmatopplevelser!

Møt Ostemakeren

Bli med til Hol Ysteri og få oppleve ekte tradisjonshåndverk og hvordan norsk ost i verdensklasse blir laget. Vi får høre om livet på stølene før og nå, og vi smaker oss gjennom ostene.   

             Velkommen      Sov godt       Spis godt           Til toppen       Vår historie       Ta kontakt