Hotellrom & Suiter

Nydelig sted, elegant og med en ro man bare finner der huset er tatt vare på av noen med pasjon for detaljer.

Vi storkoste oss med å spille biljard, sove godt, spise og drikke godt og høre på verten fortelle gode historier. Tusen takk!

GJEST | 2023


Med kun 8 dobbeltrom og suiter er Geilo Mountain Lodge et av Norges aller minste hoteller. Et opphold hos oss vil oppleves majestetisk, unikt, personlig og eksklusivt.

Sammen med opplevelser i de to vakre nasjonalparkene som omgir oss, vil den lune og gode atmosfæren med mat og drikke av ypperste klasse gi deg et opphold du sent vil glemme.   Alle våre dobbeltrom og suiter er lekkert innredet med kvalitetssenger fra Dux og Jensen, og håndsydde sengetepper og gardiner. Her får kropp og sjel velfortjent hvile etter en lang dag ute i fjellet, eller noen strevsomme økter rundt konferansebordet.

Alle badeværelser har nedsenket servant i travertinplate eller frittstående engelske porselensservanter og med kraner i engelsk stil. Alle rom har regnfallsdusjer med glassdører og franske badehåndklær med Mulberry hemper.


- Deluxe Dobbeltrom - 

Med storslagen utsikt over Geilo og Ustedalen kan du finne roen i våre delikate og romslige Deluxe Dobbeltrom.  

- Sigrid Suite - 

Sigrid Suite ligger i husets opprinnelige del fra 1917 og er oppkalt etter Sigrid Uthus, som husets grunnlegger og første kokk. Denne romslige junior-suiten  går over 2 plan og har et ekstra rom for overnatting eller som garderobe. 

- Olav Suite - 

Olav var mannen til Sigrid og hadde en finger med i spillet overalt på Geilo. Denne suiten, oppkalt etter han, har  to soverom, 2 bad, stue med balkong og nydelig utsikt utover Geilo og Ustedalen. 

- Top Suite No. 10 - 

Ethvert engelsk herskapshus med respekt for seg selv, må ha en referanse til Downing Street No. 10. Vår Top Suite strekker seg over det meste av vår øverste etasje og har 3 soverom, 2 bad og en sofakrok med en ekte engelsk peis.  

Velkommen       Til toppen       Spis godt       Opplev Geilo       Vår historie       Ta kontakt