Førsteklasses fjellgourmet

Hos oss vil du oppleve det tradisjonelle norske kjøkkenet, med fokus på det vi finner av fugl, vilt, fisk, sopp og bær, i høylandet her øverst oppe i Hallingdal.

Jan Soløy, Vertskap  |  Geilo Mountain Lodge


En perfekt start på dagen

Frokostbordet er dekket..

..og tidspunktet bestemmer du selv. Hva står på dagens agenda? Bedriftsens salgsstrategi for neste år eller lene seg tilbake med appelsin og toddy på vidda? Uansett tidspunkt serverer vi litt for enhver smak på vårt frokostbord. 

God morgen!

Vår frokost er helt ulik en vanlig hotellfrokost...

..og det har kanskje sitt utspring i at vi ikke er spesielt glad i buffeter. Men, vi har også lyst til at du skal sitte ned og nyte en rolig start på morgenen og bare la deg bli servert. 

Bli servert lokal spekeskinke og morrpølse her fra Hol. Eller røkt laks fra et fiskevann på Hardangervidda. Grønnsaker fra Nerol Gard nede i bakken, eller Kubbost og Ekte Geitost fra en av gårdene her i bygda, som er blant verdens beste osteprodusenter (!)

Velkommen til vårt frokostbord!

Velbekomme!

Taffelet er satt

Et festbord kan være lite eller stort. De eneste inviterte kan være deg og kjæresten, 4-5 stykker fra ledergruppen eller hele bryllupsfølget på 50. Uansett, vi setter vår ære og begeistring i å lage en avslappet og uformell ramme rundt ditt festbord med deilig mat og drikke. 

4-retters Lokal Smaksmeny

Vi starter alltid med suppe! Uten unntak, og bruker timevis på å lage de mest smaksrike suppene som setter standarden for hele måltidet. 

Først når vi serverer en forrett som har bergtatt deg, før du overhode rekker å kaste deg over den, vil vi si oss fornøyd. 

Alltid røde Mulberry-tallerkener til kjøtt, og blå tallerkener til fisk. Rødvinssausen bruker vi 4 dager på å lage. 

Alle lokale innslag teller! Her representert ved gamle takskifter fra en gård i nabodalen. 

Velkommen       Sov godt       Til toppen       Opplev Geilo       Vår historie       Ta kontakt