Det vakreste av Norge i umiddelbar nærhet

-

Med nasjonalparklandsbyen Geilo som utgangspunkt har du tilgang til utallige spennende aktiviteter i storslått natur, både høst, vinter, vår og sommer.

Med sin plassering midt på Bergensbanen, en av verdens vakreste togturer, er Geilo lett tilgjengelig for alle.

VISIT GEILO


Uansett årstid eller tid på døgnet - vi har skuffen full av idéer til fine opplevelser i vårt nærområde. Nedenfor har vi listet opp noen aktiviteter. Vi hjelper deg med å tilrettelegge for deg og ditt selskap.


Vandring i Aurlandsdalen

Aurlandsdalen er en av de gamle ferdselsveiene mellom Øst- og Vestlandet. Dalen er utrolig spektakulær, med kulturminner og mengder av vakker natur. Vi hjelper deg med organisering av en flott dagstur.

Skitur til Tuva turisthytte

Nordøst på Hardangervidda og en 2-timers skitur fra Kikut på Geilo ligger dette paradiset. Skituren over snaufjellet er i seg selv som å vandre over et postkort. Vi hjeper til med transport med vår hotellbil.

Finse og rallarvegen

Ta toget til Finse og sykle tilbake til Haugastøl eller Geilo. Her beveger du deg langs en av verdens vakreste togturer, i vakkert høyfjellsterreng under Hardangerjøkulen.

Stegastein og Flåmsbanen

Denne spektakulære bilturen bringer deg fra Østlandets mektige daler til Vestlandets dype fjordrer. Fortsett med den verdensberømte togturen fra Flåm til Myrdal på Bergensbanen, og videre over Hardangervidda tilbake til Geilo. 

Snøvegen mellom Aurland og Lærdal

Her er det så mye snø at veien er stengt om vinteren. I sommerhalvåret er dette en utrolig biltur gjennom urørt natur. Tenk deg å ta denne dagsturen med vår Morgan via Sogndal, Solvorn og Jotunheimen, før du returnerer over Hemsedal tilbake til Geilo!?

Skidag i Geilo Skisenter

Geilo er en av norges største og eldste skidestinasjoner. Blant de 40 nedfartene finner man løyper i alle vanskelighetsgrader, som også er spesielt tilrettelagt for barn. Nedenfor finner du nyttige linker.

             Velkommen      Sov godt       Spis godt           Til toppen       Vår historie       Ta kontakt