Opplev den magiske sommeren på Geilo! 

Nasjonalparklandsbyen Geilo er naturlig utgangspunkt for opplevelser i to av Norges aller vakreste nasjonalparker; Hardangervidda og Hallingskarvet. 

Helt unikt på Geilo Mountain Lodge er at de som ønsker deg velkommen ved ankomst også serverer deg måltidene og er din følgesvenn på drømmeturen i fjellet. Du slipper å tenke på noe som helst! Nedenfor finner du spennende forslag til aktiviteter og opplevelser i forskjellige genre som er tilpasset alle og enhver. 

SYKKEL- & VANDRETURER

Opplev våre to nasjonalparker på sykkelsetet eller til fots. Gjør turen så tung eller lett du vil - med EL-sykkel blir turen som en lek! Hva med en kombinasjon der vi både sykler og tar bena fatt? 

FISKETURER

Tenk deg et stille fjellvann. I en kano med fiskesnøre, eller ved bredden med fiskestang. Det er bare deg og naturen. Og stillheten. En opplevelse du ikke vil gå glipp av og aldri vil glemme!

ACTION & ADRENALIN

Leter du etter opplevelser for hele familien som får pulsklokken til å gå amok? Vi tar deg med på elleville aktiviteter som er morsomme for både far og mor, søster og bror!

GØY PÅ VANNET!

Ved fjorden på Geilo finner du en deilig sandstrand som byr på koselige vannaktiviteter, strand-volleyball og grilling. På Ustaoset har vi magiske Ustevatn, med sitt utsyn til vakre Hallingskarvet og som bare MÅ oppleves!  

 LOKAL & MAT = LOKALMAT

Rundt omkring i de vakre grendene i bygda vår finner du lokalmatprodusenter av alle slag - noen av dem også i verdensklasse! Det kan være osteprodusenter, det lokale gårdsbruket eller hva med caféen i Geilo sentrum?

MENNESKER & DYR

Her på Geilo Mountain Lodge elsker vi dyr! La oss ta deg med på opplevelser der du får møte dyr av alle slag, både de ville artene som er naturlig i vår fauna, men også aktiviteter med hester og hunder.   

Etter alle aktiviteter fortjener du et skikkelig høyfjells-SPA, 

med utsikt utover Ustevatn & Hardangervidda

Med et ubeskrivelig utsyn mot Ustevatn og Hardangervidda, gir Hilde deg en utrolig badstueopplevelse på Ustaoset hele året. Med hennes badstue-rituale blir dette en SPA-opplevelse du aldri vil glemme. Denne aktiviteten kan fint gjennomføres alene, eller i kombinasjon med en herlig vandre- eller sykkeltur i nasjonalparken. 

             Velkommen      Sov godt       Spis godt           Til toppen       Vår historie       Ta kontakt