Action & Adrenalin

Gjør deg klar til en dag med actionfylte aktiviteter! Her blir det mye gøy for både stor og liten!

RAFTING

Her på Geilo finner du Numedalslågen, en av Europas heftigste raftingelver, som byr på utrolig morsomme opplevelser i alle aldre.  

SYKLING I FLYTSTIER

I Geilo Sommerpark tar du stolheisen helt til toppen av Vestlia. Her venter 3 morsomme flytstier med ulik vanskelighetsgrad. Tør du å prøve Gold Digger?

JUVING

Juving handler om å leke seg, og ha det gøy i elvejuv. Du vil oppleve rappeleringi fossen, skli nedover i naturlige elvesklier og leke deg i store jettegryter.  

MOUNTAIN CART

Med denne 3-hjulingen, en blanding mellom sykkel, kjelke og go-cart, tar du heisen helt til toppen av Dagali Skisenter. Deretter venter en halv kilometer med røff cart-løype. 

KLATREPARKEN

I Høyt & Lavt Klatrepark leker du deg i spennende hinderløyper oppe i tretoppene. Her finner du løyper i ulike vanskelighetsgrader, så ta med hele familien!

RØFF STISYKLING 

Dette er turen for deg som liker det røft og krevende, og er for deg som har god kondisjon og som håndterer sykkel godt.

Ikke glem høyfjells-SPA etter turen. 

Med utsikt utover Ustevatn & Hardangervidda

Med et ubeskrivelig utsyn mot Ustevatn og Hardangervidda, gir Hilde deg en utrolig badstueopplevelse på Ustaoset hele året. Med hennes badstue-rituale blir dette en SPA-opplevelse du aldri vil glemme. Denne aktiviteten kan fint gjennomføres alene, eller i kombinasjon med en herlig vandre- eller sykkeltur i nasjonalparken. 

             Velkommen      Sov godt       Spis godt           Til toppen       Vår historie       Ta kontakt