376753286487353

VEKST har aldri vært mer komplisert - MULIGHETENE har aldri vært større!

ER DU RIGGET FOR SKALERING?

Vi gir deg en unik mulighet og et skreddersydd skaleringsprogram, eksklusivt for din virksomhet

Etter en vellykket start vil det komme til et punkt hvor framgang ikke kan fortsette uten en klart definert vekststrategi.

Etter å ha gitt råd til hundrevis av ledere og ledergrupper gjennom tre tiår ser jeg klare tegn ved de virksomhetene som gjør suksess - og de som ikke gjør det. 

Vinnerne er åpenbart de virksomhetene som ser situasjonen og tar i bruk praktiske skaleringsredskaper og -metoder ved implementering av sin vekststrategi. 

ANNETTE SVEEN, Skaleringsekspert 


Vi henvender oss til eiere, ledergrupper, investorer & styrer i alle slags virksomheter.

 Ta med ditt team til Geilo og la oss gi dere de perfekte rammene for oppstarten av et spennende skalerinsprosjekt.

JAN SOLØY, Geilo Mountain Lodge

Siviløkonom & Diplomkokk

Når kollegene reiser vekk for å ta en dag eller to i andre omgivelser, så styrkes samtidig mulighetene for å lykkes. 

THE MAIN LODGE

Vakre omgivelser på the Main Lodge sentralt på Geilo. Huset er innredet i gammel engelsk stil. 

JAKTHYTTEN

Vi tar dere med til jakthytten "Hallinghi" oppe på fjellet, for en ekstra dimensjon i det strategiske arbeidet. 

MØTER & TEAMBUILDING

Rette omgivelser og innhold gir mental plass til til riktige og viktige beslutninger og gode samtaler.

MAT & DRIKKE

Kjøkkenet på Geilo Mountain Lodge er kjent langt utover Hallingdal for sitt kulinariske arbeid. 

Annettes coaching og dedikasjon til prosjektet var enestående!

Annettes rådgivning var et sentralt element i snuoperasjonen av økonomifunksjonen i Novartis Norge. Gjennom hennes arbeid økte teamet sitt nivå av profesjonalitet, engasjement og ytelse og ble en sann forretningspartner for alle funksjoner i selskapet! 

ALEXANDRE GOMES. Head of Transformation, Novartis Europe 


Programinnhold, forventninger og effekter

Programmets Fokus & Innhold

Steg 1. Skaleringens hovedprinsipper

Vi tar deg gjennom hvordan planlegge og gjennomføre skalering.


Steg 2. Din bedrifts muligheter & utfordringer 

Gjennom en workshop får vi frem hvor dere befinner dere i livssyklusen og hvor det er viktig å legge fokus.


    Steg 3: Marked, salg, kunder, produkter & tjenester

    Vi går gjennom dagens situasjon og legger en plan på skaleringens suksessområder.


    Steg 4: Mennesker, Kultur & Organisasjon

    Det er menneskene som skal gjennomføre skaleringen, har du riktig mannskap, og rett person på rett plass i denne viktige tiden? 


    Steg 5: Teknologi

    Vi går gjennom dagens situasjon og legger en plan på skaleringens suksessområder.


    Steg 6: Din bedrifts skreddersydde skaleringsplan

    Basert på arbeidet i kurset oppsummeres alt i en plan for skaleringen.

    I løpet av denne tiden har du hjulpet oss med å finne vår retning, tilpasse vår forretningsstrategi og våre målgrupper, og utvikle en effektiv kommunikasjonsstrategi.

    Din innsikt i forretningsmodeller og strategier har vært berikende. Du har hjulpet oss med å finne motivasjonen og definere klare mål for både teamet og virksomheten vår.

    TEAM LUMINARUS, NORWAY

    Hva kan du forvente?

    1. Bli satt på rett spor i en av de mest kompliserte oppgavene du har som leder

    Gjennom en skalerings-«due dill» finner vi kjernen i din virksomhets potensiale.


    2. Få skreddersydde verktøy og metoder til din virksomhets skalering.

    Du kan iverksette umiddelbart og får med deg et metodisk verktøy du kan bruke i all fremtid. 


    3. Ekspertledete sesjoner

    En av landets fremste innen skalering (nasjonalt og internasjonalt)


    4. Siste nytt og tips fra internasjonal skalering

    Digitalt besøk av internasjonal skaleringsekspert


    5. Skreddersydde workshops

    Hele programmet er spesialtilpasset din bedrifts situasjon akkurat nå. 


    7. Teambuilding, utendørsaktiviteter & kulinariske opplevelser i mentalt avslappende omgivelser 

    Vi utfordrer teamet på samhold, samarbeid og oppgaver utenfor kontoret, som vil forandre kulturen i bedriften.  

    Skaleringsprosessens effekter på din virksomhet

    1. ØKT EFFEKTIVITET OG PRODUKTIVITET I SYSTEMER, PROSEDYRER OG RUTINER

    2. MULIGHET FOR ØKT INNTJENING VED RETT MIX I PRODUKT/MARKED

    3. STERKERE KONKURRANSEEVNE GJENNOM ØKT POSISJONERING OG ENDRINGSVILJE

    4. BEDRE LEDERSKAP OG TALENTUTVIKLING GJENNOM SKREDDERSYDDE AKTIVITETER

    5. ØKT FOKUS OG PRIORITERINGER


    Menneskene som er involvert

    Annette Sveen har utviklet sitt unike skaleringsprogram som hun nå tilbyr som bedriftsinterne kurs på Geilo. Hun har over 30 års erfaring som leder, toppleder, styreleder og rådgiver for hundrevis av ledergrupper og virksomheter over hele verden.  

    Jan Soløy er Siviløkonom og Diplomkokk, og er Vertskap på Geilo Mountain Lodge. Her tar han imot familier og vennepar som vil ha en helt spesiell opplevelse på fjellet, men også ledergrupper som ønsker et engelsk herskapshus helt for seg selv og sin samling. 

    Ditt team; Transformasjon og Skalering går hånd i hånd. Når ledergruppen, teamet eller andre kolleger reiser vekk for å ta en dag eller to i andre omgivelser, så styrkes samtidig mulighetene for å lykkes.  

    Gjennom en bevisstgjøringsprosess og et tydelig veikart for skaleringen er det lettere å holde fokus på rett sted, og når dere som ledergruppe / styre har vært gjennom kurset sammen, er det lettere for alle å holde samme retning.

    ANNETTE SVEEN

    Kjøreplan

    Skaleringsprogrammet skreddersys og spesialtilpasses den enkelte bedrift. Dette vil ha effekt på programmets varighet og omfang. Kjøreplanen i det følgende er et 2-døgns tentativt opplegg til inspirasjon. 

    Dag 1 - Ankomst & Introduksjon

    Bergensbanen tar deg fra sentrum av Norges to største byer på kun 3 timer. I våre egne togkupéer kan teamaktiviteten starte allerede på perrongen i Oslo eller Bergen. Ved ankomst Geilo henter vi deg gjerne på togstasjonen!


    08.00 - 12.00

    Togavgang. Program-introdusjon og Workshop's i kupéer á 6 personer. Vi jobber oss oppover mot Geilo. 

    Alternativ: Hvis tog ikke passer som transportalternativ, starter samlingen ved innsjekk.   


    12.00

    Innsjekk & Lunsj


    13.00 - 15.00

    Workshop i Direksjonssalen


    15.15

    Uteaktivitet/Egentid


    18:30

    Apéritiff, Storytelling og 4-retters middag 


    Dag 2 - Skaleringsprogram & Tur over Fjellet

    Etter frokost fortsetter vi workshop i Direksjonssalen. Etter den første faglige sesjonen skal vi oppleve en spektakulær utflukt over fjellet til vår jakthytte "Hallinghi". På veien fortsetter vi det profesjonelle programmet, samtidig som vi opplever vakre høyfjellsvidder og enorme fjellmassiver, både på sykkelsetet og til fots.


    08:30

    Frokost


    09:00 - 10.30

    Workshop i Direksjonssalen


    11:00 

    Sykkeltur til Prestholtseter

    12:00

    Kort pause på Prestholtseter. Vi nyter varm sjokolade og vafler før vi går over fjellet til jakthytta "Hallinghi". 

    Alternativ: Hvis man ønsker hele oppholdet i "the main lodge", kan vi returnere til Geilo for lunsj og videre faglig samling der. 


    13:30

    Vi ankommer Hallinghi, Innsjekking og 2-retters lunsj.


    14:30 - 17.30

    Workshop med utsikt utover Hallingskarvet og Hardangervidda


    17:30

    FjellSPA med jacuzzi & sauna 


    19:00

    Apéritiff, Storytelling og 3-retters Fjellgourmet


    Dag 3 - Målgang i Nasjonalparken

    Vi våkner opp til en fantastisk utsikt utover Ustevatn og Hardangervidda på den ene siden, og Hallingskarvet på den andre.  Dagen benyttes på Jakthytten der vi fortsetter skaleringsprosjektet. 


    08:30

    Frokost


    09:00 - 12.00

    Workshop 


    12:00 

    2-retters lunch


    13:00

    Aveise

    Oppsummering - S K A L E R I N G S P R O G R A M M E T   G E I L O


    Faglig Teambuilding, 14,5 timer, inkl. 5 timer iløpet av reise t/r 

    Sosial Teambuilding, 6,0 timer

    Måltider, 8,0 hours

    Søvn, 16,0 timer


    Total, 47,5 timer

    Kontakt oss for spørsmål om skaleringsprogrammet

                 Velkommen      Sov godt       Spis godt           Til toppen       Vår historie       Ta kontakt