Geilo - Et virkelig vinterparadis! 

Vinteren på Geilo er noe helt spesielt. Når det hvite gullet legger seg over Nasjonalparklandsbyen, får vi den lune, vakre og fine atmosfæren. Vinteren på Geilo er både snøsikker, og byr på aktiviteter for enhver. I våre to nasjonalparker finner du milevis med langrennsløyper i flott terreng, og i begge dalsider gir skibakkene deg utfordringer i alle kategorier. 

Opplev en vinterdag helt utenom det vanlige!

Isfiske med bålkos

Vi borrer hull i isen og tenner bål. Mens vi venter på storfangsten, nyter vi en hyggelig stund rundt bålet med varm drikke og hjemmelaget pinnebrød.  

Fatbike i vinterlandskap

Bli med på en minnerik sykkeltur, der vi sykler innover høyfjellet. Lunsjen inntar vi utendørs, med medbragte godsaker i sekken. 

Hundekjøring

Hundekjøring er en fantastisk aktivitet der hele familie kan bli med. Sitt i sleden eller få muligheten til å stå bak og føle samarbeidet med de flinke Alaska-huskyene. 

Skidag i Geilo Skisenter

En skidag i Geilo Skisenter blir en helt annen opplevelse når du har med deg en av våre guider som viser deg de kule bakkene, forteller deg historer og tar deg med i varmestuen.   

 Trugetur med bålkos på høyfjellet

Vi tar deg med på en unik villmarksopplevelse på fjellet. Turen går på truger i lett terreng gjennom fantastisk fjellandskap på Ustaoset. På turen lager vi også tradisjonell bålmat. 

Badstue & Isbading i Ustevatn

Det finnes ikke noe bedre enn å ta en varm badstue nede ved Ustevatn etter å ha vært ute en hel dag i vinterfjellet. De tøffeste kombinerer med isbading. 

Vi gir deg Lokalmatopplevelser!

Møt Ostemakeren

Bli med til Hol Ysteri og få oppleve ekte tradisjonshåndverk og hvordan norsk ost i verdensklasse blir laget. Vi får høre om livet på stølene før og nå, og vi smaker oss gjennom ostene.   

             Velkommen      Sov godt       Spis godt           Til toppen       Vår historie       Ta kontakt