Opplev en magisk og historisk kortferie i et av Norges mest eventyrlige landskapsstrekninger

Dag 1. Reisen starter hos oss, på "the main lodge" sentralt på Geilo. Her får du tidlig innsjekk, vandring i nærmiljøet, historiefortelling og 4-retters lokal smaksmeny om kvelden.

Dag 2. Du våkner uthvilt og spiser en deilig og avslappende frokost, før du blir kjørt til Haugastøl der vi tar ut sykkel og utstyr. Deretter tar du toget fra Haugastøl og opp til Finse. Der møter en dag med brevandring på Hardangerjøkulen/Blåisen, middag i historiske Hotel Finse 1222 med majestetisk utsikt over nasjonalparkene.

Dag 3. Til et magisk skue over Finsevann, våkner du opp mellom to nasjonalparker og atter en nydelig dag ute i vakkert fjell-landskap. På Finse 1222 nyter du en nydelig frokost og lager niste til dagens utflukt. Nå skal det sykles 27 km på den berømte Rallarvegen fra Finse og ned til Haugastøl. Vel fremme, blir du hentet og kjørt til Ustaoset og vår jakthytte "Hallinghi". Her blir det innkvartering og deilig Fjellspa, du kvelden avsluttes med en 4-retters fjellgourmet med utsikt over Ustevatn og Hallingskarvet.

Dag 4. Den siste dagen våkner du opp til ro og duften av nystekt bakverk. Før frokost anbefaler vi en tur i badstuen med eteriske oljer organsiert av vår fantatiske Hilde fra Vinternatt. Dette løsner opp sanser og muskelatur etter noen aktive dager i fjellet. Før avreise nytes en rolig og avslappende frokost. 

Informasjon om turen

Varighet

4 dager/3 netter

Sted

Geilo, Finse, Ustaoset

Total pris

Be om tilbud

Priseksempel

Pris inkluderer

Overnatting, transport, utstyr, aktivitet, mat

Ta med

Klær tilpasset årstid og vær

Fjellstøvler, gode sko. Badetøy. Skalljakke, varmt tøy. Regntøy

Antall personer

2-10

Alder

Passer for alle

Vanskelighetsgrad


Lett

MIDDELS

Vanskelig

             Velkommen      Sov godt       Spis godt           Til toppen       Vår historie       Ta kontakt