Geilo Mountain Lodge er det perfekte herskapshuset for gjennomføring av ulike markeringer sammen med storfamilien. Prikken over i'en blir det hvis man krydrer samlingen med morsomme og koselige aktiviteter som hele familien kan gjøre sammen. Vi har satt opp et tenkt inspirasjonsopphold på 3 døgn som viser litt hva destinasjonen har å by på. Det er selvfølgelig mange andre aktiviteter å ta av, og vi skreddersyr gjerne et opphold basert på dine ønsker og drømmer.

Dag 1 - Ankomstdag og 0pplevelser i nærområdet

Bergensbanen tar deg fra sentrum av Norges to største byer på bare 3 timer. Reis behagelig og grønt! Len deg tilbake, finn mental ro og nyt vakker natur på en av verdens vakreste togturer. Vi henter deg på togstasjonen!


14:00 - 18:00                             

Innsjekk, Forfriskninger, Opplevelser i nærområdet

Før middag har man flere muligheter. For langrennsentusiasten kan man ta seg en tur i lysløypen. For slalomentusiasten kan man ta seg noen runder på kveldskjøring i skianlegget. Eller - man kan rett og slett sette seg i biblioteket og nyte noen av de mange coffee-table books som er tilgjengelig der, akkopagnert av et glass med noe godt i. 


18:30 

Velkommen til Apéritiff, historiefortelling om Geilo og 4-retters lokal smaksmeny


23:00                                                                   

Nyt en god natts søvn som en greve eller grevinne i ditt eget herskapshus


Dag 2 - Minnerik Fjelldag på Jakthytten

Oppe i fjellet på Ustaoset har vi vår deilige Jakthytte "Hallinghi". Vi tar bilen opp til Ustaoset sentrum og derfra setter vi oss behagelig i sleden etter snøscooteren og blir kjørt helt opp til hytten. Her blir det kos og morro for hele familien; peiskos, historiefortelling og lunsj. Det blir aking fra taket og trugetur. Og det blir skiseling for den som vil prøve det. Alt sammen mens de som vil, kan sitte på terrassen og bivåne det hele med noe godt i glasset foran bålpannen. Og selvfølgelig ekte Fjell-SPA, med badstue og jacuzzi.  


08:45 

Våkne opp til en flott utsikt utover Geilo. Nyt morgenen med en selvlaget espresso på sengen og litt morgen-kvalitetstid sammen, før dere spaserer ned til frokost 


09:30

En rolig morgen fortsetter i spistestuen med vårt deilige frokostbord


11.00

Oppmøte i resepsjonen og avreise fra Geilo Mountain Lodge. Vi kjører opp til Ustaoset. 


11:15

Vi setter oss på snøscooterne og blir fraktet opp til Jakthytten på Skarveheia.  


11:30 

Her blir det en deilig og minnerik dag hvor familien kan være sammen og kose seg med måltider, spill, uteaktiviteter og ikke minst Fjell-SPA. 


16:00

Retur til Geilo Mountain Lodge. Avslapning før middag. 


19:00

Apéritiff og festmiddag. 

Dag 3 - Avreise

09:30

Rolig morgen med vårt deilige frokostbord. Tusen takk for herlig samvær!


11:00

Utsjekk/Transport til togstasjonen


             Velkommen      Sov godt       Spis godt           Til toppen       Vår historie       Ta kontakt