— Møter og konferanser —

Det handler om å stikke hodene sammen for å finne smarte veier og kreative løsninger. Det handler om å bli kjent og det handler om å få mentalt fri fra alt annet, slik at vi kan konsentere oss om den viktige jobben med å stake ut en ny kurs. 

Vi har alle forsøkt oss på slike prosesser i møterommet på jobben. Plutselig skal Håkon bort på kontoret for å ta en kjapp telefon og Mari må ut av møterommet for å sende en viktig mail. Alt slikt er ødeleggende for kreative prosesser.

Når ledergruppen, teamet eller andre kolleger reiser vekk for å ta en dag eller to i andre omgivelser, så styrkes samtidig mulighetene for å lykkes.

På Geilo Mountain Lodge har du ikke bare det perfekte huset, der alt blir servert slik du ønsker - du har også en ramme, et miljø og en atmosfære som bygger opp under det dere virkelig kommer for å gjøre. I tillegg har du en vakker natur og mengder med aktiviteter som man kan legge mellom de ulike øktene.

Vi har alt det du trenger av teknisk infrastruktur for å gjennomføre din samling. Her er det også en mengde koselige sittegrupper og soner, der man sitte i mindre grupper og diskutere saker før man går tilbake til plenum.