Geilo Mountain Lodge er det perfekte herskapshuset for gjennomføring av ulike markeringer sammen med storfamilien. Prikken over i'en blir det hvis man krydrer samlingen med morsomme og koselige aktiviteter som hele familien kan gjøre sammen. Vi har satt opp et tenkt inspirasjonsopphold på 3 døgn som viser litt hva destinasjonen har å by på. Det er selvfølgelig mange andre aktiviteter å ta av, og vi skreddersyr gjerne et opphold basert på dine ønsker og drømmer.

Dag 1 - Ankomstdag og 0pplevelser i nærområdet

Bergensbanen tar deg fra sentrum av Norges to største byer på bare 3 timer. Reis behagelig og grønt! Len deg tilbake, finn mental ro og nyt vakker natur på en av verdens vakreste togturer. Vi henter deg på togstasjonen!14:00 - 18:00                             

Innsjekk, Forfriskninger, Opplevelser i nærområdet

Før middag har man mange muligheter. En flott ettermiddagstur er PILVEGEN som ligger overfor Geilo sentrum og går opp mot Geilohovda. Dette er en flott tur for hele familien. I vårt bibliotek kan man slappe av med en god bok og noe godt i glasset. Og for barna som vil ha noen runder på sykkelen, så er det morro med flytstiene i skisenteret i Vestlia. 


18:30 

Velkommen til Apéritiff, historiefortelling om Geilo og 4-retters lokal smaksmeny


23:00                                                                   

Nyt en god natts søvn som en greve eller grevinne i ditt eget herskapshus


Dag 2 - Tur over Prestholtseter til Ustaoset

Med en aktivitetsdag der hele storfamilien deltar, vil det nok bli noe "spredning i feltet". Men, fortvil ikke - vi har flere morsomme forslag der vi kan gjøre noe sammen, alle sammen. På denne turen reiser vi opp opp vakre Havsdalen til Prestholtseter under majestetiske Prestholtseter. Alle som vil setter seg på EL-fjellsykler og sykler en times tid opp til Prestholtseter. Resten setter vi i bilen og kjører den vakre fjellveien opp. Vel fremme samles vi rundt bordet for noe forfriskende i glass og på tallerkener. Deretter er det 2dre etappe, der vi vandrer over åsryggen ned til Ustaoset. De ivrigste kan fortsette med syklene og er det noen som ikke kan gå i fjellet, så kjører vi også bilveien til Ustaoset.  Der venter lunsj, en magisk badstuesermoni og bad i friskt fjellvann. 


08:45 

Våkne opp til en flott utsikt utover Geilo. Nyt morgenen med en selvlaget espresso på sengen og litt morgen-kvalitetstid sammen, før dere spaserer ned til frokost 


09:30

En rolig morgen fortsetter i spistestuen med vårt deilige frokostbord


11.00

Oppmøte i resepsjonen og avreise fra Geilo Mountain Lodge. På EL-sykler tar vi turen opp grusveien i Havsdalen og helt opp til Prestholtseter.


12:00

Kort pause på Prestholtseter. Vi nyter kakao, vaffler eller noe annet godt før etappe 2.  


13:00 

Vi vandrer, sykler eller kjører til Ustaoset. 


15:00 

Vi inntar lunsj på Prestun Café på Ustaoset.  


16:00 

Fjellspa ved Ustevatn. Her blir det badstue, sermoni med Aufguss (oljer, musikk, sang) og frik dukkert for de som ønsker. 


17:30

Retur til Geilo Mountain Lodge. Avslapning før middag. 


19:00

Apéritiff og festmiddag. 

Dag 3 - Avreise

09:30

Rolig morgen med vårt deilige frokostbord. Tusen takk for herlig samvær!


11:00

Utsjekk/Transport til togstasjonen


             Velkommen      Sov godt       Spis godt           Til toppen       Vår historie       Ta kontakt