Det er ikke alltid det passer å løpe opp den ene fjelltoppen etter den andre. Fysiske begrensninger skal ikke være til hinder for å komme og oppleve denne vakre bygda. Vi har satt opp et tenkt inspirasjonsopphold på 3 døgn som viser litt hva destinasjonen har å by på. Det er selvfølgelig mange andre aktiviteter å ta av, og vi skreddersyr gjerne et opphold basert på dine ønsker og drømmer.

Dag 1 - Ankomstdag og 0pplevelser i nærområdet

Bergensbanen tar deg fra sentrum av Norges to største byer på bare 3 timer. Reis behagelig og grønt! Len deg tilbake, finn mental ro og nyt vakker natur på en av verdens vakreste togturer. Vi henter deg på togstasjonen!


14:00 - 18:00                             

Innsjekk, Forfriskninger, Kort luftetur i nærområdet

Som en kort ettermiddagstur kan man spasere de 300 meterne bort til Geilo sentrum. Her er det butikker og også koselige caféer der man kan ta seg en kopp kaffe etc. 


18:30 

Apéritiff og 4-retters lokal smaksmeny


23:00                                                                   

Nyt en god natts søvn som en greve eller grevinne i ditt eget herskapshus


Dag 2 - Prestholtseter & Stølsbesøk

Vi setter oss i bilen og tar deg med på en flott tur opp under Hallingskarvet, opp til Prestholtseter. Vi kjører fjellveien opp vakre Havsdalen og over fjellplatået inn under den majestetiske fjellryggen. På veien stopper vi innom fjellstølen til Hammarsbøen Gard hvor vi opplever god gammeldags stølsdrift. Vel fremme på Prestholtseter kan man spasere litt på lette turveier og til og med gå opp noen av sherpatrappene. Hvor langt og hvor tungt bestemmer man selv. Vi nyter deilig mat og drikke, og er været med oss er det utrolig deilig å sitte utendørs. 


08:45 

Våkne opp til en flott utsikt utover Geilo. Nyt morgenen med en selvlaget espresso på sengen og litt morgen-kvalitetstid sammen, før dere spaserer ned til frokost 


09:30

En rolig morgen fortsetter i spistestuen med vårt deilige frokostbord


11.00

Oppmøte i resepsjonen og avreise fra Geilo Mountain Lodge. Vi kjører opp mot Havsdalen og Prestholtseter. 


11:30

På veien stopper vi midt i Havsdalen og på en av flere støler som ligger her. Vi får oppleve stølsdrift og smake på lokale delikatesser. 


12:30 

Vel fremme ved Prestholtseter nyter vi det fantastiske skue utover vidder og majestetiske fjell. Vi kan tusle litt rundt hvis formen tillater det.  


13:30 

Liten matbit på Prestholtseter med hjemmelagde delikatesser. 


14:30 

Retur til Geilo Mountain Lodge. Avslapning før middag. Har man lyst på en liten aktivitet kan man spasere bort til Geilojordet og se på samlingen av flotte gamle hus fra vårt område. 


18:30

Apéritiff og middag. 


Dag 3 - Fiske i fjellvann & Fjellspa

På Ustaoset ligger magiske Ustevatn. Her har du Hardangervidda på den ene siden og voldsomme Hallingskarvet på den andre siden. Vi tar deg med ut i kano eller robåt, og fanger garn med fisk. Når vi er kommet inn til land, sløyer vi fisken og spiser nygrillet ørret fra bålet. Etterpå blir det deilig badstue og avkjølende bad i friskt fjellvann.  


09:30

Velkommen ned i spisestuen til frokost! 


11:00

Oppmøte i resepsjonen. Vi kjører opp til Ustaoset. 11:30

Fisketur Gourmet på Ustevatn. Vi spiser lunsj av egenfanget fisk. 


14:00

Deilig badstue-sermoni med bading i fjellvannet.


15:30

Retur til Geilo Mountain Lodge. Avslapning før middag. Ønsker man en liten tilleggsaktivitet kan man reise og se på den fantastiske kunstsamlingen til Pål Gundersen på Vestlia Resort.  


18:30

Apéritiff og middag. 

Dag 3 - Avreise

09:30

Rolig morgen med vårt deilige frokostbord. Debrief etter to dager med opplevelser 


11:00

Utsjekk/Transport til togstasjonen


             Velkommen      Sov godt       Spis godt           Til toppen       Vår historie       Ta kontakt