Spennende helårsdestinasjon

Vi søker KOKK til heltidsstilling

Fjellgourmet - Ansvar - Utviklingspotensiale

Tiltredelse: Mellom 1 oktober og 15 november 2023

Et herskapelig & historisk hotell fra 1917. En unik perle midt mellom Oslo og Bergen. 

Vår restaurant og kjøkken er viden kjent langt utover Hallingdal for sin lune atmosfære og kulinariske opplevelser med svært høy standard. 

Et team av få, men svært dyktige  medarbeidere - vi jobber tett sammen og er som en liten familie. 

GEILO ER en av Norges mest progressive og spennende helårsdestinasjoner. Bygda er naturlig utgangspunkt til nasjonalparkene Hardangervidda og Hallingskarvet, med et bredt spekter av aktiviteter både sommer og vinter. Geilo er også et deilig sted å bo og vokse opp. Her har man alt man ønsker seg i et trygt og godt lokalmiljø. Setter du deg på toget, står du midt i sentrum av Norges to største byer på bare 3 timer. 

GEILO MOUNTAIN LODGE ER stolt medlem i De Historiske Hotel & Spisesteder, og er et lite, familiedrevet hotell med kun 10 gjesteværelser. Sentralt på Geilo finner du vår herskapelige lodge med det som omtales som Geilo's beste restaurant. Oppe i fjellet på Ustaoset har vi vår flotte fjellhytte "Hallinghi" der vi tar med gjester både til måltider, vakre naturopplevelser ute i nasjonalparken og overnatting. 

På Geilo Mountain Lodge finner du en helt unik og spesiell atmosfære, der personlig gjesteopplevelse med god mat i rolige omgivelser står i fokus. Vårt mål er å være det beste alternativet for kombinasjonen mat, drikke, overnatting og opplevelser i vårt område. Vårt matkonsept kan enklest beskrives som FJELLGOURMET, der vi fokuserer på alt det vi kan finne av fugl, fisk, vilt, sopp og bær her øverst oppe i Hallingdal. 

VI REKRUTTERER NÅ KOKK. Vår virksomhet er i en spennende utvikling og stillingen er på full tid. Hos oss vil du jobbe bredt med alle de ulike konseptelementene og prosessene i matveien fra jord til bord.  Kokkejobben hos oss er med andre ord både morsom og allsidig. Vårt team er nesten som en familie - Totalt 6 ansatte på hel- og deltid som jobber tett og godt sammen. I vår lille "familie" spiller vi godt på lag, vi behandler hverandre som en bror eller søster og har en jovial, rolig og vennskapelig samarbeidsform. 

VI SØKER DEG som er faglært kokk, har dyptgående interesser for mat og matlaging og gode referanser fra tidligere arbeidsforhold. Du har sterk personlig integritet og personlige egenskaper som passer inn i vår familiære samarbeidsform. Det betyr at du er flink til å håndtere balansen mellom kompetanse og faglig styrke med ydmykhet, god kommunikasjon og deltakelse i et team. Ellers er viktige stikkord orden og struktur, initiativ og ansvarsfølelse og entusiasme og engasjement. Du kan være junior, ha mer erfaring eller til og med være vår fremtidige kjøkkensjef. Vi tilpasser ansvar og oppgaver deretter. Når man bor på Geilo er det jo en fordel om man er glad i fjell og friluftsliv, men absolutt ingen forutsetning. 

KJENNER DU DEG IGJEN i dette, så kan du ta kontakt med Vertskap Jan Soløy og/eller sende inn din søknad med CV og referanser til: 

epost: jan@geilomuntainlodge.no

telefon: +47 3209 3209

søknadsfrist: vi tar imot og behandler søknader fortløpende