Velkommen til Champagne Makers Dinner

Ikke gå glipp av denne sjansen — en fest for sansene og en hyllest til ekte håndverk. 

Dette blir en fortryllende kveld hvor ekte champagnekunst møter utsøkte smaker. Vi inviterer deg til en eksklusiv 4-retters lokal smaksmeny, elegant ledsaget av champagner fra Domaine Champagne A. Bergère, importert av LaMarc Wines. Kvelden byr på en unik opplevelse — fra aperitiff til møte med vinmakeren og importøren selv. Se fakta nedenfor. 

Bestill ditt bord her: 

Fakta om kvelden

19:00 Apéritiff – Champagne og mingling. Bergére Champagne Origine Brut

19:30 Bordsetting og introduksjon


Deretter: 4-retters lokal smaksmeny med nøye utvalgt champagnemeny.

Suppe: Vichyssoise, en deilig fransk klassiker laget med potet og purreløk.

Bergére Champagne Solera BDB Brut

Forrett: Kyllingrullade med trøffel og sellerirotpuré. 

Bergére Terres Blanches BDB Brut Nature 

Hovedrett: Breiflabb med Champagne Beurre Blanc. 

Bergére Champagne Grand Cru Blanc des Blancs Extra Brut

Dessert: Almond Financier med bakt eple, salt karamell og karamelliserte peanutter. 

Bergére Champagne Les Peignottes Extra Brut GC17


Underveis: Kort introduksjon til mat og viner, og mulighet til å møte Maxime fra vinmakeren A. Bergère og representanter fra LaMarc Wines som importerer vinene 

Pris: Kr. 1 950,- pr person, som inkluderer apéritiff, 4 retters smaksmeny + amouse bouche og hvilerett samt ett glass champagne til hver av de 4 rettene.


Om Domaine Champagne A. Bergère

Et lidenskapelig håndverker-drevet champagnedomaine med røtter tilbake til 1848 i Fèrebrianges i hjertet av Vallée du Petit Morin i Champagne. Siden 1949 har familien Bergère – startet av Albert – drevet virksomheten og passet på en arv som videreføres av André, Brigitte, Adrien og Annaëlle.

Domaine A. Bergère dyrker på historiske terroirs; Vallée du Petit Morin, Côte des Blancs og Sézannais, og arbeider med bærekraftig og økologisk vitikultur ved å vinifisere fra hver enkelt parsell for å få frem terroirets særegne uttrykk.

Adrien Bergère – vinmaker og del av familiedynastiet – tok over vinproduksjonen i 2014, introduserte fat- og foudre-modning og satte kurs for parcelbasert vinifikasjon og organisk sertifisering.


Om LaMarc Wines

LaMarc Wines, etablert i 2016 og en del av det anerkjente Moestue-konsernet, har base i Oslo med salgssteder også i Bergen. Deres visjon: å dele ekte lidenskap for vin, spesielt med produsenter som respekterer natur og terroir, ofte gjennom økologiske eller biodynamiske metoder. De prioriterer balanse, eleganse og tette relasjoner med vinmakere i hele verden.