Spennende helårsdestinasjon

Vi søker KOKK til heltidsstilling

Fjellgourmet - Ansvar - Utviklingspotensiale

Tiltredelse: Mellom 15 juni og 15 juli 2023

Et herskapelig & historisk hotell fra 1917. En unik perle midt mellom Oslo og Bergen. 

Vår restaurant og kjøkken er viden kjent langt utover Hallingdal for sin lune atmosfære og kulinariske opplevelser med svært høy standard. 

Et team av få, men svært dyktige  medarbeidere - vi jobber tett sammen og er som en liten familie. 

GEILO ER en av Norges mest progressive og spennende helårsdestinasjoner. Bygda er naturlig utgangspunkt til nasjonalparkene Hardangervidda og Hallingskarvet, med et bredt spekter av aktiviteter både sommer og vinter. Geilo er også et deilig sted å bo og vokse opp. Her har man alt man ønsker seg i et trygt og godt lokalmiljø.

GEILO MOUNTAIN LODGE ER stolt medlem i De Historiske Hotel & Spisesteder, og er et lite, familiedrevet hotell med kun 10 gjesteværelser. Her finner du en helt unik og spesiell atmosfære, der personlig gjesteopplevelse med god mat i rolige omgivelser står i fokus. Vårt mål er å være det beste alternativet for kombinasjonen mat, drikke, overnatting og opplevelser i vårt område. Vårt matkonsept kan enklest beskrives som FJELLGOURMET, der vi fokuserer på alt det vi kan finne av fugl, fisk, vilt, sopp og bær her øverst oppe i Hallingdal, .

VI REKRUTTERER NÅ KOKK til Geilo Mountain Lodge. Vår virksomhet er i en spennende utvikling og stillingen er på full tid. Hos oss vil du jobbe bredt med alle de ulike prosessene i matveien fra jord til bord. Sommeren 2023 tar vi over en flott hytte ute i Nasjonalparken, der vi skal ta med gjester både til måltider, fjellopplevelser og overnatting. Kokkejobben hos oss er med andre ord både morsom og allsidig. Vårt team er nesten som en familie - Totalt 6 ansatte på hel- og deltid som jobber tett og godt sammen. I vår lille "familie" spiller vi godt på lag, vi behandler hverandre som en bror eller søster og har en jovial, rolig og vennskapelig samarbeidsform. 

VI SØKER DEG som er faglært kokk, har dyptgående interesser for mat og matlaging og gode referanser fra tidligere arbeidsforhold. Du har sterk personlig integritet og personlige egenskaper som passer inn i vår familiære samarbeidsform. Ellers er viktige stikkord orden og struktur, initiativ og ansvarsfølelse og entusiasme og engasjement. Du kan være junior eller ha mer erfaring og vi tilpasser ansvar og oppgaver deretter. Når man bor på Geilo er det jo en fordel om man er glad i fjell og friluftsliv, men absolutt ingen forutsetning. 

KJENNER DU DEG IGJEN i dette, så kan du ta kontakt med Vertskap Jan Soløy og/eller sende inn din søknad til: 

epost: jan@geilomuntainlodge.no

telefon: +47 3209 3209

søknadsfrist: vi tar imot og behandler søknader fortløpende