Åpningstider Lunch//Aprés-Ski i påsken: 

  • kl. 14.00 - 17:00. Kjøkkenet har åpent til kl. 16:00
  • Lørdag 12. april
  • Skjærtorsdag 18. april
  • Langfredag 19. april
  • Påskeaften 20. april

Jeg ønsker en annen dag:  For grupper over 6 personer tar vi imot reservasjoner andre ukedager. Send oss en forespørsel i skjemaet.

Utvidet åpningstid i ferier: Vi har også utvidet åpningstid i høstferie, juleferie, vinter- og påskeferie.

Bestill ditt bord her. Se meny nedenfor: 

Menybeskrivelse:

Dagens suppe; Velg mellom to ulike variasjoner av dagens suppe, som kan nytes sammen med godt brød som en lunsj hovedrett. 

Pris kr. 245,-.

Höifjeldsplateau; Vår variant av Afternoon Tea har mer protein til alle heltene som har trasket vidda på kryss og tvers; Her er lokal spekeskinke, lokale oster, patéer, og diverse søtsaker som f.eks. hjemmelagde makroner. Nyt en 2-retters lunsj med dagens suppe til forrett. 

Pris forrett kr. 145,-. 

Pris Höifjeldsplateau pr. person kr. 425,-. (1 stk plateau rekker til 2 personer).

Total pris suppe og plateau, kr. 570,- pr person eks. drikke.